Ознака: авиокомпании

Вести

Нови правила за летање поставени од авиокомпаниите

Дел од државите и авиокомпаниите соопштија некои правила со што влегувањето во авион ќе биде потешко отколку влезот во некоја воена база. Имено, чекирањето пред влез во авион најверојатно ќе […]