Ознака: АВИОЛИНИИ

Вести

Рекорден број патници на македонските аеродроми – раст од 22,5%

Рекорден бројот на патници на македонските аеродроми. Во првата половина од годината превезени се над милион патници што е зголемување од 22,5% споредено со истиот период лани.Од јануари до јули […]