Ознака: авиолинија

Вести

Почеток на новата авионска линија Брисел – Охрид

Со пристигнувањето на првата група туристи од Брисел на охридскиот аеродром „Св. Апостол Павле“ ќе биде означен почетокот на авионската линија Брисел – Охрид.Туристите на охридскиот аеродром ќе пристигнат утре […]

Вести

Пуштена авиолинијата Охрид-Белград: Ова е распоредот на летови

ТАВ Македонија, компанијата која оперира со македонските аеродроми и Ер Србија, националната авиокомпанија на Република Србија, денеска на охридскиот аеродром Свети Апостол Павле ја пуштија новата линија Белград-Охрид-Белград, свечено прославувајќи […]