Ознака: Авионсканесреќа

Вести

Единстениот преживеан од авионската несреќа во Скопје

Во светот се случуваат секаков вид на авионски несреќи од кој повеќето одземаат многу човечки животи. Една од поновите мистериозни авионски несреќи е онаа на исчезнатиот боиг 777 и летот […]