Ознака: авионска бомба

Вести

Успешно уништена авионската бомба во Штип

Успешно е уништена авионската бомба од Втората светска војна која пред речиси еден месец беше пронајдена во непосредна близина на штипската фабрика „Актива“ која прозведува делови за автобуси.Облак од прашина […]