Ознака: авионска дезинсекција

Македонија

Во четврток и петок во Скопје петтата фаза од авионска дезинсекција против комарци

Градот Скопје информира дека на 05.09.2019 година (четврток) и 06.09.2019 (петок) во раните утрински часови ќе се изврши петтата фаза од авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци, на подрачјето […]