Ознака: авионскиот

Вести

До 15 мај во прекин авионскиот, железничкиот и патниот сообраќај меѓу Грција и Македонија

Грчката Влада до 15 мај 2020 година ја продолжи мерката за привремено ограничување на сите авионски, железнички и патни врски со Македонија и забрана за влез на македонски државјани на […]