Ознака: Авионски услуги

Занимливости

Овие работи некогаш биле бесплатни, а сега “дебело“ ни ги наплаќаат

Во последните неколку години, веројатно и поради сè поголемата криза, бесплатните работи во светот се во сè помал број. Постојат работи за кои денес плаќаме, а во минатото истите биле […]