Ознака: авионски

Занимливости

Катастрофални воздухопловни несреќи во Македонија

Насекаде низ светот се случуваат најразлични водухопловни несреќи, кои понекогаш одземаат стотици човечки животи. На територијата на Република Македонија се имаат случено неколку авионски несреќи кои биле трагични за многу […]