Ознака: авион по полетување

Македонија

Вака, нестварно убаво изгледа Охридското Езеро на зајдисонце снимено од авион по полетување (ВИДЕО)

На Јутјуб каналот се појави видео од полетување на авион од охридскиот аеродром во Македонија. Прекрасната глетка која ја снимил овој патник остави многумина без зборови. Станува збор за полетување […]