Ознака: авион Су-30СМ

Вести

Русија го прикажа борбениот авион Су-30СМ со неверојатна акција

Руското министерство за одбрана објави видео кое ги прикажува можностите на Сухој Су-30СМ, напреден повеќенаменски борбен авион. Авионите на Сухој детално ги прикажуваат маневрирањето со аеробатици и распоредувањето на оружјето. […]