Ознака: авијација

Видео

Чинеше 5 милијарди долари, НАЈСКАПИОТ ПОДЗЕМЕН АЕРОДРОМ НА СФРЈ денеска изгледа вака! (видео)

Чинеше 5 милијарди долари, НАЈСКАПИОТ ПОДЗЕМЕН АЕРОДРОМ НА СФРЈ денеска изгледа вака! Граден скоро 14 години а уништен во 1992 година со 50 тона експлозив… Аеродромот Жељава бил најголемиот подземен […]