Ознака: Австралијци

Занимливости

Австралијци пронајдоа две грутки злато вредни речиси 200.000 евра

Копачи од Австралија, за рок од само неколку, часа пронајдоа две огромни грутки злато во вредност од безмалку 200.000 евра. Грутките со вкупна тежина од 3,5 килограми се пронајдени во […]