Ознака: Австрија се повлекува

Вести Свет

Австрија не сака мигранти?!?

Властите во Виена најавија дека Австрија се повлекува од глобалниот Договор на ОН за мигрантите. На денешната седница на Владата ќе биде донесена соодветна одлука, најавија канцеларот Себастијан Курц и вицеканцеларот […]