Ознака: автобуска линија број 28

Вести

Од утре во сообраќајот се вклучува новата автобуска линија број 28: Еве каде ќе вози

Од утре започнува да сообраќа пробната линија бр.28 од Транспортен центар- Македонско село.Трасата на движење ќе биде- Транспортен центар, булевар Кузман Јосифовски Питу, булевар Кочо Рацин, улица 11 Октомври, улица […]