Ознака: автобуска линија

Вести

Автобуската линија со број 27 времено пренасочена

Автобуската линија со број 27 од денеска ќе сообраќа по улицата „Тодор Чангов“, информира Општина Аеродром.Последна и појдовна станица ќе бидат истите оние како за автобуската линија бр. 17а – […]

Вести

Не пропуштајте ја шансата да уживате во уникатноста на „Македонско село“

Доколку не сте испланирале што да правите во попладневните и вечерните часови, ви препорачуваме да се повозите со новата автобуска линија на ЈСП-Скопје и да ја посетите скопската туристичка дестинација […]