Ознака: автобуски билет

Издвојуваме

Наскоро доаѓа првиот паметен асистент за резервација на автобуски билети

Дали имате проблеми со наоѓање на соодветни автобуски релации за вашите патувања? Многумина од нас губат многу време во пребарување и купување на автобуски карти за одредени дестинации. Наскоро на […]