Ознака: автобуски линии

Вести

Нови автобуски линии и нов систем на наплата во ЈСП

Откако од ЈСП пробно беше пуштен автобусот 28 кој вози од транспортен центар до Македонско село, оттаму најавуваат за пуштање на уште неколку автобуски линии.-Во изминатата година пуштивме повеќе нови […]