Ознака: автобуско стојалиште

Локална самоуправа

Времено укинато автобуското стојалиште кај ТЦ Мавровка

Град Скопје со известување до граѓаните за времено укинување на автобуското стојалиште кај ТЦ Мавровка.Градот Скопје ги информира граѓаните дека повикувајќи се на „Одобрение за времена измена на режимот на […]