Ознака: автобусот

Вести Свет

Расправија со возач во автобус предизвика трагедија

Патничка започнала да се расправа со возачот откако ја промашила станицата на која требало да се симне од автобусот. Вербалната, но и физичка расправија предизвикала голема сообраќајна несреќа. Автобусот свртел во […]