Ознака: автогол на СДСМ

Економија

Тевдовски е тотално изгубен во времето и просторот – Ова со даночнава реформа е автогол на СДСМ за кој не се ни свесни!

Поранешниот новинар и директор на телевизија “Телма“ , Атанас Кировски преку својот Фејсбук профил го коментира зголемувањето на даноците, кое го воведува Владата, и покрај сите укажувања од страна на […]