Ознака: автомат клубовите

Вести

Обложувалниците, автомат клубовите и казината ќе можат да работат онлајн

Економските оператори што организираат игри на среќа ќе можат онлајн (преку интернет) да ја продолжат својата дејност, со што се создаваат услови да се сочуваат 7.500 работни места. Тоа го […]