Ознака: Автомобилска компанија

Вести

Владата на Заев избрка автомобилска компанија од Македонија – 1500 вработувања ќе добие Србија

Компанија од автомобилската индустрија, задоволна од инвестициската клима и од соработката со претходната влада, наместо во Македонија 1500 работни места ќе отвори во Србија. Причина за промената на одлуката е […]