Ознака: автомобилски делови

Вести

Амфенол започна со изградба на НОВА – трета фабрика во земјава

Американската компанија Амфенол започна со изградба на  нова –трета фабрика во земјава. Според планот фабриката заедно со четвртиот производствен погон ќе биде готов до средината на идната година. Во неа […]