Ознака: автомобил. гаража

Видео

„Генијалец“ успеал да се паркира на 9. спрат од гаража…

Возачот пробал да го паркира својот автомобил ка кровот на гаража во Тексас, кога случајно го префрлил автомобилот во брзина и летнал низ ивицата.Среќниот возач за вистинско чудо се спасил, […]