Ознака: автомовил

Сцена

Четири дена откако го „слупа“ автомобилот, Аца Лукас си купи нов ѕвер: Еве колку чини тоа задоволство…

После само 4 дена во помалата несреќа која ја доживеа кај „Маракана“ во која добро го слупа својот автомобил, тој брзо купи нова „играчка“ која мрсно ја плати.Аца Лукас на […]