Ознака: Автономина

Издвојуваме

Цитати од големиот револуционер Јане Сандански – Пиринскиот Цар (прв дел)

Проследете обемен текст, со навистна голема и сериозна содржина на тема Македонија и Македонската борба за слобода, создадена од Јане Сандански: – Да живееш значи да се бориш: робот за […]