Ознака: автопазар

Вести

Како пандемијата се одрази врз автопазарот?

Во 27-те земји-членки на Европската Унија бројот на новорегистрирани автомобили за 2020 година бележи пад од 24% во однос на претходната 2019. Ова го објави германската Асоцијација на автомобилската индустрија […]