Ознака: автопатот Скопје – Куманово

Црна хроника

На автопатот Скопје – Куманово пронајден е мртов човек

На автопатот Скопје – Куманово пронајден е мртов човек, потврди МВР. Според очевидци, на местото каде е пронајдено телото немало траги од крв, ниту пак траги од кочење на возило.Од […]