Ознака: АВТОПАТ ДЕМИР КАПИЈА-СМОКВИЦА

Вести

Фото: Финишира автопатот Демир Капија – Смоквица, кон крајот на месецов ќе биде пуштен во употреба

Автопатот Демир Капија – Смоквица е едно од најголемите градежни достигнувања што Република Македонија ги памети до денес.Автопатот кој е со должина од 28 километри треба да биде готов до […]

Вести

До Нова година треба да заврши асфалтирањето на патот Демир Капија – Смоквица

Осумдесет и пет проценти од градежните работи на автопатот Демир Капија – Смоквица се завршени. До Нова година треба да заврши асфалтирањето, а во мај следната година е планирано официјалното […]