Ознака: автопат Кичево- Охрид

Вести

Повлечени машините кои го градат автопатот Кичево- Охрид

Повлечена е механизацијата и работниците од автопатот Кичево- Охрид кој почна да се гради од владата на ВМРО-ДПМНЕ.Иако вкупниот прогрес на градежните работи на овој автопат е некаде повеќе од […]

Вести

Груевски на увид во изградба на автопатот Кичево-Охрид

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски денес извршија увид во градежните работи за изградба на автопатот Кичево-Охрид.Во моментов градежните активности се насочени кон […]