Ознака: автопат МИЛАДИНОВЦИ-ШТИП

Вести

Алелуја: Новиот автопат Миладиновци-Штип конечно пуштен за сообраќај

Од денеска може да се вози по новиот автопат Миладиновци – Свети Николе – Штип. Од Министерството за транспорт и врски инофрмираат дека е пуштен за сообраќај во двата правца. […]

Вести

Забрзано се гради автопатот Миладиновци-Штип

Со забрзано темпо се гради новиот автопат Миладиновци-Штип. Педесет проценти од работата е завршена.Од идната година македонските граѓани ќе добијат нов автопат. На потегот од Миладиновци до Штип секојдневно се […]