Ознака: Агата Тушињска.книжевна трибина

Книготека

Промоција на две контроверзни биографии од Агата Тушињска и книжевна трибина

Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“ со големо задоволство го најавува гостувањето на полската писателка Агата Тушињска.Утре, 2 ноември 2016 година, со почеток во 20 часот, во Јавна […]