Ознака: Агенцијата за разузнавање

Вести

Претседателот Иванов со Орден ја одликуваше Агенцијата за разузнавање

Преку раното предупредување, процените, прогнозите и благовремените информации, Агенцијата за разузнавање на Република Македонија ни помага да ги превенираме заканите и да ја чуваме независноста, сувереноста и територијалниот интегритет на […]