Ознака: Агенција за администрација

Вести

Самохраната мајка избркана од АХВ поднесе жалба до Агенција за аминисрација

Денеска ја поднесов мојата жалба до Агенцијата за администрација  за моето отказно решение кое што е неосновано и незаконски донесено за престанок на мојот работен однос, изјави Катерина Матиќ.-Се надевам […]

Вести

Агенцијата за администрација одбележува 16 години постоење: Следуваат отворени денови

Агенцијата за администрација ќе одбележи 16 години од основањето со организирање Отворени денови.Одбележувањето ќе трае десет работни дена од кои по три ќе бидат посветени на општините и на институциите […]