Ознака: Агенција за Катастар на недвижности

Вести

ВИДЕО: Тринаесет лица приведени – го краделе Буџетот на Катастар

Во координирана акција на Основното Јавно обвинителство-Скопје, Финансиската полиција и Секторот за контрола на катастарот, вкупно 13 лица вработени во Агенцијата за катастар на недвижности во Скопје се фатени како […]