Ознака: агенција за корпоративна безбедност

Издвојуваме

Претседателот на АКБ, проф. Атанас Козарев на конференција за безбедност

Денешната конференција опфаќа една многу актуелна безбедносна проблематика која е значајна за локалната самоуправа, а тоа е прашањето за локалната безбедност во контекст на современите безбедносни ризици и закани. На […]