Ознака: агенција за МЕДИУМИ

Вести

Зошто Aгенцијата за медиуми молчи: ТВ спотови на Заев одат како прилози во вестите

Наместен, нашминкан, чита на телевизиски идиот, со додадена графика и наместено светло, лидерот на СДСМ, Заев си прави спотови, а македонските телевизии без мака ги емитуваат.Нема можност за потпрашања, ниту […]