Ознака: Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Вести

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот со најдобар промотивен материјал на Саем во Крагуевац

Во конкуренција од 20 државни организации, Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија освои прво место за дизајн на промотивен материјал за туризам.Шумадискиот саем за туризам и […]