Ознака: Агенција за супервизија на осигурување

Вести

До сега пријавени околу 500 штети предизвикани од поплавите

Во вечерашното Отворено студио на Телевизија Нова гостин е директорот на Агенцијата за супервизија на осигурување, Климе Поповски, кој вели дека досега се поднесени околу 500 барања за отштета поради […]

Вести

Средба на претставници на финансиските институции: Финансискиот систем е стабилен

Во Народната банка на Република Македонија денеска се одржа редовна средба на претставници од институциите надлежни за регулирање и надзор на одделни сегменти од финансискиот систем на Република Македонија – […]