Ознака: Агенција за филм

Вести

Агенција за филм и продуцентот Владимир Крстевски реагираат на изјавите на Горјан Тозија

Од изјавата на г-нот Тозија може да се констатира дека тој повторно се обидува да ја изманипулира македонската културна јавност, изнесувајќи невистини за кои може да се наведат бројни докази […]

Вести

Агенцијата за филм со факти против тврдењата на Шилегов

Агенцијата за филм на Република Македонија ги демантира тврдењата на портпаролот на СДСМ, Шилегов во однос на одобрените проeкти по објавениот Конкурс за финансирање.Во продолжение следува интегрален текст од реакцијата […]