Ознака: Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

Локална самоуправа

Билјана Вуковиќ оствари посета во една од водечките компании во производство и преработка на овошје и зеленчук ДОО Фруктана

На ден 22.06.2016 година директорката г-ѓа Билјана Вуковиќ оствари посета во една од водечките компании во производство и преработка на овошје и зеленчук ДОО Фруктана с.Аргулица, како еден од корисниците […]