Ознака: Агенција за финансиска поддршка на земјоделието и руралниот развој

Локална самоуправа

Кружната раскрсница на влезот во Берово – уште еден проект кој завршува

Уште еден капитален инфрастуктурен проект е во завршна фаза во Берово. Проектот за изградба на кружна раскрсница на влезот во Берово кој Општина Берово го реализира со Агенцијата за финансиска […]