Ознака: агенција

Македонија

Илбер Села директор на Агенцијата за употреба на јазиците

  Како што соопшти владината прес-служба професорот Илбер Села е именуван за директор на Агенцијата за спроведување на Законот за употреба на јазиците. Конкурсот за избор за директор на Агенцијата […]

Вести

Нови вработувања на лица со социјален ризик

Микро, мали и средните компании се најмногу заинтересирани за владиниот проект „Субвенционирано вработување на лица во социјален ризик“. Досега преку овој проект за две години се вработиле 145 лица кои […]