Ознака: Агим Карсниќи

Вести

Власта свесно го ослободила Красниќи- го пуштија на викенд, тој не се вратил на доодлежување

Зоран Заев и Владата го ослободија Агим Красниќи од затвор. Тој бил пуштен на викенд, но не се вратил повторно во затворот на доодлежување на затворската казна. Медиумите во неколку […]