Ознака: агитирање

Вести

Партиските војници на СДСМ од утре ќе сносат одговорност за прекршувањето на законот!

Прегласувањето во Теарце само ја потврди победата на ВМРО-ДПМНЕ на предвремените парламентарни избори, но и на површина ги извади низата нерегуларности и начинот на кој СДСМ поддржана од одредени амбасадори, […]

Вести

Агитирање и поткуп на гласачи во Струмица, Куманово, Битола и Велес

За време на молкот регистрирани се осум нарушувања и тоа на подрачјата на СВР Струмица-четири, СВР Куманово- две и по еден на подрачјата на СВР Битола и СВР Велес.Инаку, молкот […]