Ознака: агрегати за струја

Вести

Пумпи и агрегати за струја за поплавените подрачја пристигнуваат од Чешка

Чешка материјална помош наменета за ублажување на последиците од катастрофалните поплави ќе биде предадена денеска во објектот на касарната „Гоце Делчев“ во Скопје.Членови на Противпожарната спасувачка бригада на Република Чешка […]