Ознака: агроберза

Вести

Груевски најави отворање на агроберза во реонот на Демир Капија и Неготино

Решавање на двете најважни животни прашања – вработување и сопствен дом преку реализација на „Купи куќа за млади“ до 35 години и за над 36 години, отворање нови 70.000 работни […]