Ознака: Агро лозар

Вести

Холандската „Инофрут“ го превзема „Агро лозар“: Новата инвестиција носи 130 нови вработувања

Компанијата од Холандија, Инофрут ќе инвестира во Македонија превземајќи го пропаднатиот комбинат Агро лозар од Богданци, објави Лидер.Инвестицискиот план предвидува инвестиција од околу 10 милиони евра и вработување на најмалку […]