Ознака: АГРО ПАЗАР

Вести

Груевски најави изградба на агропазар помеѓу Неготино и Демир Капија

За време на средбата со граѓаните во кавадаречкото населено место Глишиќ, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и носител во Изборната единица 4 Никола Груевски презентираше делови од програмата „Реално“ и го повика […]

Вести

Дваесет милиони евра за стартување на првата земјоделска берза во Македонија – Агро пазар

За набавка на високо приносниот добиток за оние кои што се занимаваат со сточарство државата ќе им обезбеди 80% од трошоците доколку сточарот се одлучи да набави и да го […]

Вести

Груевски: Македонија ќе биде прва на Балканот која ќе има голема берза на свежи земјоделски производи

Проектот Агро-пазар Македонија е нешто што до сега го немало во државата а е планирано во програмата на ВМРО-ДПМНЕ „Реално“ за претстојните парламентарни избори.Тоа, како што презентираше денеска во Неготино […]